Cautare

5359 de rezultate pentru "rezultate la titularizare 2009 minciunescu alin" (8.37 secunde)
Adi Despot, Tudor Chirila, Moise Guran, Lucian Mandruta, Laura Stefan, Andi Moisescu, Vlad Craioveanu, Erwin Albu, Marian Munteanu, politistul Godina, Alin Dinca, Vlad Petreanu, Nicusor Dan, Florin Chilian intr-un articol de astazi dimineata (n.a.
CCR despre modificarile la Statutul judecatorilor si procurorilor:
Niste vorbe ale autoritatilor preluate de presa nationala, dar si de cea locala i-au pus pe jar pe romanii care n-au dupa ce bea apa, dar ar fi obligati sub riscul sanctiunii pecuniare sa-si monteze repartitor de costuri la incalzire.
De aici pâna la obtinerea statutului de operator regional mai este un pas: ... Pe de alta parte, România s-a angajat prin Tratatul de Aderare la UE sa respecte directivele europene de calitate a apei destinate consumului uman si de epurare a apelor uzate.
De aici pâna la obtinerea statutului de operator regional mai este un pas: ... Pe de alta parte, România s-a angajat prin Tratatul de Aderare la UE sa respecte directivele europene de calitate a apei destinate consumului uman si de epurare a apelor uzate.
Pentru a se gasi o solutie in fata unei perspective neplacute, aceea a unor pensii tot mai mici, a fost gandit un nou sistem, care adauga la pensia gestionata de stat inca doua grupuri, ambele private, dintre care unul obligatoriu, iar altul facultativ.
Angajatii care lucrau la firme ce utilizeaza case de marcat trebuia sa declare la venirea la lucru si la plecare câti bani au în buzunar si sa completeze un registru special obligatoriu.
Pe 25 februarie, cand trecusera noua zile de la deschiderea ofertelor si membrii comisiei erau pe punctul de a desemna castigatorul, ei au aflat de la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor ca una dintre firmele care au cumparat caietul de sarcini, Olt Drum SA, a depus contestatie.
Ia de la gura batranilor si-a celor abia nascuti. ... Le-ar fi si mai greu insa sa-i ia la bani marunti pe cei imbogatiti din hotie, invarteli si smenuri.
Persoanele care obtin venituri numai din activitati independente trebuie sa isi declare lunar veniturile obtinute la CNAS, CNPAS si ANOFM.
Agerpres informeaza ca senatorul UDMR, Gyorgy Frunda, a depus miercuri, la Senat, o initiativa legislativa prin care ar fi scutita de plata impozitului locuinta personala in care domiciliaza proprietarul.
Presate de iminenta unor procese si de un val de reclamatii la ANPC, bancile se vad nevoite sa isi refaca imaginea si incearca sa cada la pace cu proprii clienti. ... Alin M.
Multi romani, au gasit in ultimii ani, o solutie ingenioasa pentru a contracara cresterea preturilor la alimente. Este vorba despre vanatoarea de produse pe cale sa expire si care pot fi cumparate si la sfert de pret. ... Alin P.
(4) In cazul prevazut la alin. (3), devin aplicabile dispozitiile privitoare la coproprietatea obsnuita si temporara. ... (5) In cazurile prevazute la alin.
7 al legii transmise spre promulgare completeaza Articolul 8 Alin.
Cristian Scutaru - owner .1Concept Dana Visanescu - Master Stylist Alin Mihalache - Educational Manager Andreea Lascu - Nail Specialist Corina Schiau - Junior Nail Technician Marius Gruia - Master Stylist Antonio Strat - Stylist Roxana Ionescu - Junior Stylist Diana Theodorescu - Junior Stylist Cosmin Patulea - make-up artist "Anul acesta, se poarta nuante de par cat mai naturale:
Antrenorul formatiei ALRO Slatina, Daniel Mogosanu, a strigat ieri "catalogul", la prima sedinta de pregatire din 2012, desfasurata pe stadionul "Metalurgistul", prezentandu-se 23 de fotbalisti.
Dupa infrangerea Energiei Rovinari la CSM Bucuresti, scor 81-100, antrenorul echipei gorjene, Slobodan Nikolic, a criticat arbitrajul brigazii alcatuite din Mircea Serban, Alin Faur si Bogdan Podar, aceiasi arbitri urmand sa oficieze si in restanta de miercuri de la Targu Jiu, cu CSU Atlassib Sibiu.
Divizionara C Prometeu Craiova va juca astazi, de la ora 17.00, in deplasare, contra formatiei Pandurii II Targu Jiu, meciul contand pentru etapa a 22-a din seria a 4-a.
La sfarsitul saptamanii trecute s-au desfasurat la Oradea finala Campionatului National individual de scrima si Superliga pe echipe, ambele la masculin. Spadasinii de la CS Universitatea Craiova au reusit pentru prima oara sa urce pe podium la echipe, castigand medalia de bronz.
google-analytics.com